LA GIRA MUNDIAL D´EROS RAMAZZOTTI ARRIBARÀ A BARCELONA EL DIA DELS ENAMORATS

LA GIRA MUNDIAL D´EROS RAMAZZOTTI ARRIBARÀ A BARCELONA EL DIA DELS ENAMORATS
02/10/2015

14 de febrer al Palau Sant Jordi. 

Tal i com va avançar el propi artista a les seves xarxes socials, Eros Ramazzotti actuarà el proper any a Espanya dins de Perfecto World Tour, que passarà per 28 països.

La cita a Barcelona serà el 14 de febrer al Palau Sant Jordi

La direcció musical de l´espectacle és a càrrec de Luca Scarpa i Claudio Guidetti i els arranjaments es realitzen en paral·lel a les imatges que va supervisar Eros amb Tommassini. El cantant italià ha preparat un set list amb els èxits de la seva carrera i diversos temes de Perfecto, àlbum llançat per Universal Music el passat 8 de maig que ja ha rebut diversos discos platí.

Compartirà escenari amb músics de tot el món: Luca Scarpa (piano i teclats), Joan Boscariol (teclats), Giorgio Secco (guitarra), Thomas Pridgen (bateria), Paolo Costa (baix), Joe Leader (saxo), Christian Pescosta ( percussió), Monica Hill i Roberta Montanari (veus) i el llegendari Phil Palmer (guitarra).

El públic podrà gaudir en directe del moment artístic en què es troba Eros Ramazzotti, qui sorprendrà a més amb solos de guitarra i piano i fins i tot ballant salsa, en un espectacle creat amb les tecnologies més avançades.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar