PALOMA SAN BASILIO Y LOS CHICOS DEL CORO AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

PALOMA SAN BASILIO Y LOS CHICOS DEL CORO AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA
08/10/2015

Presentaran el seu disc conjunt el 27 de novembre.

Després de la reeixida experiència d´una primera gira el passat mes de desembre, Paloma San Basilio i Los Chicos del Coro de Saint Marc ja tenen preparat Voces para el alma el seu primer llarga durada en comú. Un projecte producte d´un enamorament artístic entre la cantant madrilenya i el cor infantil més conegut del món.

Voces para el alma conté 10 cançons excepcionals amb uns arranjaments molt contemporanis i orgànics, en què la veu de Paloma brilla com mai al costat de les veus blanques de los Chicos del Coro que veuran la llum molt aviat, concretament el 23 d´octubre. Aquest sorprenent projecte ha estat produït per Paco Ortega i s´ha gravat entre Madrid, Lió i Cadis durant els mesos de maig, juny i juliol.

El meravellosos projecte conjunt donarà lloc a una gira que arribarà al Palau de la Música Catalana el divendres, 27 de novembre.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar