YANN TIERSEN AL PALAU DE LA MÚSICA

GUITAR BCN 2016
YANN TIERSEN AL PALAU DE LA MÚSICA
27/10/2015

An evening with Yann Tiersen, una vetllada íntima en el marc del Guitar Bcn 2016.

Yann Tiersen torna a Barcelona per presentar un projecte diferent i estimulant. En An evening with Yann Tiersen, l´artista interpreta en solitari una selecció dels seus treballs per a piano i violí, transportant a l´audiència en un viatge cap a la seva illa natal, Ushant, a Bretanya.

A més d´incloure peces conegudes, el concert presentarà deu obres inèdites per a piano que apareixeran en un nou llibre anomenat EUSA, però que encara no han estat enregistrades. Aquesta serà la primera oportunitat d´escoltar Tiersen interpretant aquestes partitures en viu.

Tiersen diu:

"Cada peça està relacionada amb una ubicació específica en una illa davant la costa de Bretanya anomenada Ushant (´Eusa´ al llenguatge de Bretanya) on visc. Ushant és quelcom més que una llar, és una part de mi, una part de el que sóc. La idea era fer un mapa musical de l´illa i, per extensió, del que sóc."

El concert s´afegeix a la programació del Guitar Bcn 2016 i tindrà lloc el 3 de maig al Palau de la Música Catalana.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar