EL DÚO DINÁMICO AL GRAN TEATRE DEL LICEU

EL DÚO DINÁMICO AL GRAN TEATRE DEL LICEU
18/02/2016

La Gira 2016 arribarà a Barcelona el 2 d´octubre.

El Dúo Dinámico és sens dubte el duo més important de la nostra música des dels seus començaments en els anys 60. Amb una carrera de grans èxits, són un referent i una llegenda de la nostra música pop.

El 9 de setembre de 1959 Emi-Odeón va publicar un EP de quatre cançons; Recordándote, Cowboy, Alone i Little darling, va ser el primer disc del Dúo Dinámico. Després vindrien grans èxits com Quisiera ser, Eres tú, Somos jóvenes, Quince años, Bailando el twist, Lolita twist, Como ayer, Balada gitana, La, la, la, Mari Carmen, Amor amargo, Amor misterioso, Esos ojitos negros, Amor de verano, Perdóname i més recentment Resistiré, cançó emblemàtica del Dúo que ja és un himne per a molts i que anima a superar qualsevol difícil situació.

Tots aquests grans èxits, entre molts altres, i la seva gran tasca com a autors i productors per a grans artistes -Julio Iglesias entre ells-, avalen i confirmen l´extraordinària carrera professional i la gran importància en la història de la música pop com a autors i intèrprets de Manuel de la Calva i Ramón Arcusa.

Ells continuen de gira aquest 2016 celebrant la concessió del Grammy a la seva Excel·lència Musical, i els seus més de cinquanta anys en el món de la música, acompanyats pels seus músics habituals presentant un emocionant concert, un gran espectacle amb els seus grans èxits en directe en una nit excepcional.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar