LOQUILLO I 2CELLOS, INCORPORACIONS ESTEL·LARS AL 54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
LOQUILLO I 2CELLOS, INCORPORACIONS ESTEL·LARS AL 54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
04/05/2016

Viu l´estiu a Sant Feliu!

Finalment no seran 2 sinó 3 les bandes que pujaran a l’escenari de l’Espai Port de Sant Feliu de Guíxols la nit de l´1 d’agost. Als ja anunciats Izal i Elefantes s´afegeix Loquillo, cap de cartell, que arriba a la Porta Ferrada amb un nou treball discogràfic, Vientos del este, i un bon grapat d’excel·lents crítiques sota el braç. Una trobada de tres generacions amb els directes mes demolidors del pop-rock espanyol.

Dissabte 30 de juliol i en exclusiva, el festival presenta a Catalunya, en el que serà la primera presència en directe al nostre país, el fenòmen mundial 2Cellos.

Uka Suka Sulic i Stjepan Hause desborden talent i passió. Això ha portat el seu projecte 2Cellos a obtenir un gran reconeixement internacional. El seu estil trenca les fronteres entre els diferents gèneres musicals, des de la clàssica i les composicions cinematogràfiques fins al pop i el hard rock. El seu directe no coneix límits i resulten tan impressionants interpretant Bach i Vivaldi com adaptant al seu particular format temes de Michael Jackson, AC/DC i Iron Maiden. Estrelles del YouTube, els directes i videoclips del duo de 2Cellos reben milions de visites a la xarxa. La seva versió del Smooth Criminal de Michael Jackson té més de 25 milions i la seva versió de Thunderstruck porta, fins a la data, més de 50 milions.

Concerts relacionats

Compartir: