ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DEL SINGLOT FESTIVAL DE LA MÀ D´EL TERRAT I THE PROJECT

54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DEL SINGLOT FESTIVAL DE LA MÀ D´EL TERRAT I THE PROJECT
27/05/2016

Una mostra de la millor comèdia nacional i dels creadors emergents a la vora del mar. 

 
Arriba la segona edició del SINGLOT FESTIVAL. Un festival creat i produït per El Terrat i TheProject en el marc del Festival de Porta Ferrada. Una proposta artística sorgida el 2015 ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, amb l´objectiu d´unir als professionals de les arts escèniques com mai abans s´havia fet i que gràcies a la suma de TheProject ha aconseguit fer-se realitat.
 
SINGLOT FESTIVAL ha donat un pas més enllà en la programació d´entreteniment dins el Festival de Porta Ferrada en la faceta de gestió de TheProject. El SINGLOT és un festival que té com a objectiu reunir l´humor i la comèdia durant tres dies per gaudir-ne i sobretot per reflexionar-ne. Una trobada en la que la comèdia es pren seriosament.
 
El SINGLOT FESTIVAL té com a missió programar una mostra de la millor comèdia nacional i dels creadors emergents durant tres jornades a la vora del mar. Una programació que va més enllà d´espectacles per al públic en general, ja que també programa propostes acadèmiques i trobades professionals. El SINGLOT és la primera cita nacional que contempla totes aquestes disciplines sota una mateixa marca.

Concerts relacionats

Compartir: