LAURA PAUSINI CANCEL.LA DEFINITIVAMENT ELS SEUS SHOWS A ESPANYA

LAURA PAUSINI CANCEL.LA DEFINITIVAMENT ELS SEUS SHOWS A ESPANYA
10/10/2016

La cantant s´ha vist forçada a cancel·lar les cinc primeres dates del seu Similares European Tour 2016 per motius de salut. L´import de les entrades adquirides per als seus concerts de Madrid i Barcelona serà retornat automàticament des dels punts de venda.

Els primers concerts del tour de Laura Pausini han estat cancel·lats per motius de salut. D´aquesta manera Madrid i Barcelona, ciutats on la cantant tenia previst començar la seva gira els dies 7 i 8 d´octubre, no veuran a la italiana pujar a l´escenari

 

Laura Pausini pateix una Laringotraqueitis aguda, el que l´obliga a fer repòs sota prescripció mèdica. És per això que els concerts d´Espanya, així com les cites amb els fans a Marsella, París i Luxemburg, han hagut de ser cancel·lats.

Els shows no podran ser reubicats de moment en dates pròximes, pel que l´import de les entrades adquirides serà retornat automàticament des dels punts de venda on es van adquirir

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar