RICK ASTLEY EN CONCERT AL GUITAR BCN 2017

GUITAR BCN 2017
RICK ASTLEY EN CONCERT AL GUITAR BCN 2017
25/11/2016

29 d´abril a BARTS.

Rick Astley és, indiscutiblement, una de les veus més distintives de la indústria musical. Ha deixat una marca indeleble en la cultura pop des de la seva aparició a la llum pública fa gairebé tres dècades. Amb més de 40 milions de discos venuts, i un fons de catàleg envejable de grans èxits, Astley segueix sent un dels solistes més aclamats que mai han sortit del Regne Unit. Sense anar més lluny, aquest mateix any ha estat número 1 de les llistes britàniques amb el seu nou àlbum 50.

Rick va ser el primer artista masculí en solitari que va veure com els seus primers vuit singles arribaven al Top Ten del Regne Unit. Capaç de creuar gèneres a voluntat, però sempre conservant la profunditat emotiva, la veu inimitable d´Astley ha guanyat legions de fans a tot el món, ha lliurat sis discos d’estudi i ha obtingut el reconeixement de la indústria en forma d´una nominació als Grammy.

El britànic s’afegeix a la programació del Guitar Bcn 2017, i protagonitzarà un concert plagat de grans èxits a BARTS el dissabte, 29 d’abril: cita ineludible amb una de les grans icones de la música popular de tots els temps.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir: