JOAQUÍN SABINA ANUNCIA NOVA GIRA

JOAQUÍN SABINA ANUNCIA NOVA GIRA
13/12/2016

28 de juny al Palau Sant Jordi. 

Madrid, Barcelona, Sevilla, Bilbao i Saragossa seran les primeres ciutats on farà parada la que serà sens dubte la gira de l´any al nostre país. La tornada de Sabina als escenaris és sempre motiu de celebració i més quan ve precedida per l´edició d´un nou treball. Set anys després del llançament de Vinagre y rosas arriba Lo Niego Todo el seu divuitè àlbum d´estudi, en aquest cas, amb la producció de Leiva.

La gira recorrerà les principals ciutats del nostre país, arrencant en els primers dies de juny i perllongant fins a mitjans d´octubre. Com sempre, tant la producció tècnica com l´escenografia estaran a l´alçada d´un dels retorns més esperats als escenaris del nostre país.

Les entrades per a aquests primers concerts estaran disponibles el proper divendres 16 de desembre des de les 10 del matí a les webs oficials www.jsabina.com i www.loniegotodo.com, únics portals autoritzats i que garanteixen el preu oficial de l´entrada. Tots els seients seran numerats a partir de 38 €.

En quan al seu nou treball, el llançament del mateix està previst per a març de 2017. El mateix Joaquín ha parlat de les raons que l´han portat a treballar amb Leiva: "Vaig a ajuntar-me amb un jovenet que m´agrada molt, a veure si renovem una mica l´aire ". Leiva, que ja li va posar música a Tiramisú de limón de Vinagre y rosas, relleva en els comandaments a Pancho Varona i Antonio García de Diego, productors habituals de l´artista des de Física y química.

A l´altre gran col·laborador de Lo Niego Todo,  Benjamín Prado, Sabina el va conèixer en els anys vuitanta, en una època en la qual el poeta era acompanyant habitual de Rafael Alberti, per donar inici a una estreta amistat que s´ha revitalitzat a Rota, on tots dos estiuegen. El poeta rocker i el rocker poeta van unir les seves forces per primera vegada el 1988, quan van compondre el tema Cuando aprieta el frío, inclòs en l´àlbum El hombre del traje gris.

Cantautor i poeta, Sabina és una figura clau de la música espanyola de les tres últimes dècades, en les que ha desenvolupat una prolífica carrera que inclou treballs tan memorables com 19 días y 500 noches, que va aconseguir 17 discos de Platí.

En total ha publicat 17 àlbums d´estudi, cinc en directe i tres recopilatoris, que sumen unes vendes superiors als 10 milions de discos. Ha compost per artistes com Ana Belén, Andrés Calamaro o Miguel Ríos entre d´altres i publicat diversos llibres de poemes així com algun recopilatori de lletres de les seves cançons.

La gira Lo Niego Todo està organitzada per Riff Produccions, GetIn, i The Project en acord amb Berry Produccions.

Concerts relacionats

Compartir: