ESTRELLA MORENTE AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
ESTRELLA MORENTE AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA
20/04/2017

El cicle De Cajón! torna a la programació del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona.

El cicle De Cajón! Festival de Flamenco de Barcelona torna a repetir com una sèrie amb entitat pròpia dins del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Primer concert confirmat: Estrella Morente, Palau de la Música Catalana, 31 d´octubre

Una de les veus femenines imprescindibles, no només del flamenc sinó de tot el panorama musical estatal, trepitjarà l´escenari del Palau de la Música el 31 d´octubre per presentar el seu nou projecte.

Filla del cantaor Enrique Morente i la bailaora Aurora Carbonell, amb trenta-cinc anys Estrella Morente ha portat el seu art per mig món.

Destaca la seva habilitat especial per combinar els sons més clàssics del flamenc granadí amb els aspectes més renovadors del gènere. I tot i no allunyar-se excessivament de l´ortodòxia, el seu cant és tot un exemple de com renovar la tradició portant-la al segle XXI i omplint-la de ressons únics i personals.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar