SABINA: DARRERES CIUTATS CONFIRMADES I FI DE GIRA A SARAGOSSA EL 12 D´OCTUBRE

SABINA: DARRERES CIUTATS CONFIRMADES I FI DE GIRA A SARAGOSSA EL 12 D´OCTUBRE
08/05/2017

Lamentem comunicar que, per prescripció mèdica i causa d´un quadre sever de gastroenteritis aguda, Joaquín Sabina es veu obligat a cancel·lar el concert previst aquesta nit al Palau Sant Jordi i el del pròxim dissabte 16 de setembre a la Plaza de Toros de Granada.

Sentim les molèsties que aquest desafortunat episodi hagi pogut ocasionar. L´import de les entrades serà retornat en els canals on van ser adquirides.

La gira Lo Niego Todo es reprendrà el 20 de setembre a València.

>CONSULTA TOTES LES DATES 
DE LA GIRA LO NIEGO TODO

Tot preparat perque el proper 9 de juny arrenqui Lo Niego Todo, la gira que durà a Joaquín Sabina per tot el nostre país, i ho farà a Úbeda amb totes les entrades exhaurides, una gira que suma "cartell amb entrades exhaurides en la majoria de les seves cites i que amb aquestes tres últimes dates completa el calendari definitiu.

Seran un total de 26 dates en 18 ciutats amb entrades ja exhaurides a Úbeda, Sevilla, Mèrida i Madrid, on omplirà quatre Palacios de Deportes; a més; València, Barcelona, La Corunya, Bilbao i Saragossa, en què ha hagut de fer parada doble davant la gran demanda de públic.

Des que es van anunciar les primeres dates de la seva gira allà pel mes de desembre l´acollida a cadascun dels seus concerts ha estat espectacular sumant més de 150.000 entrades fins avui, xifres de rècord que sens dubte seguiran creixent en els propers mesos confirmant que el seu ha estat un dels retorns més esperats de 2017.

Al costat d´això, la rebuda per part de crítica i públic del seu disc Lo Niego Todo ha estat unànime, mantenint-se durant més de sis setmanes com a número #1 en les llistes de vendes del nostre país.

Aquestes són les noves ciutats que s´uneixen a les ja confirmades i que completen de forma definitiva la seva gira.

13 SETEMBRE> BARCELONA (Segona data)
20 SETEMBRE> VALÈNCIA (Segona data)
12 OCTUBRE> SARAGOSSA (Segona data i fi de Gira)


Les entrades per a aquests concerts estaran disponibles amb una prevenda exclusiva de 24 hores a partir de demà dimarts, 9 de maig a les webs oficials jsabina.com i loniegotodocom

BARCELONA>A partir del 10 de maig: http://theproject.es, El Corte Ingles, Ticketmaster, Ticketea, Atrapalo, entradas.elperiodico.com i TR3SC, els canals autoritzats que garantitzen el preu de l´entrada.

La gira Lo Niego Todo està organitzada per Riff Produccions, Get In i The Project en acord amb Berry Produccions.

Concerts relacionats

Compartir: