EL SINGLOT FESTIVAL TORNA A SANT FELIU

55 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
EL SINGLOT FESTIVAL TORNA A SANT FELIU
26/05/2017

Tercera edició en el marc de Porta Ferrada.

Arriba la tercera edició del SINGLOT FESTIVAL, un festival creat i produït per EL TERRAT i THEPROJECT dins el marc del Festival de la Porta Ferrada 2017.

El SINGLOT és una trobada que té com a objetiu programar una mostra del millor talent nacional de l’humor i la comèdia durant tres dies arran de mar. Una trobada on la comèdia es pren seriosament.

En aquesta tercera edició, que tindrà lloc els propers 27, 28 i 29 de juliol, SINGLOT FESTIVAL pretén consolidar la seva estructura basada en una bona programació per al públic en general i activitats professionals de les arts escèniques – SINGLOT PRO –. Unes activitats que reuneixen productors, creadors i exhibidors en un mateix entorn.

En les anteriors edicions SINGLOT FESTIVAL ha aconseguit reunir fins a 5.000 espectadors al voltant de la comèdia. A més, en l’edició anterior va aconseguir reunir a més de 50 agents del sector professional encarregats de seleccionar dues produccions teatrals que s’han dut a terme en aquesta temporada de teatre: “Paradise” i l’estrena de “Zenit” (Joglars) en català.

SINGLOT és una proposta artística que va néixer el 2015 ideada pel seu director, Andreu Buenafuente, amb l’objectiu d’unir a espectadors i professionals de les arts escèniques al voltant de la comèdia, com mai abans s’havia fet. Un projecte que és possible gràcies a la suma de THEPROJECT. SINGLOT FESTIVAL ha donat un pas més enllà en la programació d’entreteniment dins del Festival de la Porta Ferrada.

Compartir: