TORNA DE CAJÓN! AMB UN NIVELL INSUPERABLE

49 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2017
DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA
TORNA DE CAJÓN! AMB UN NIVELL INSUPERABLE
08/06/2017

El Festival de Flamenc més important de Barcelona està inclòs dins el 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

 

De Cajón! torna a Barcelona amb artistes d’un nivell molt elevat.  Des de 2016, el Festival de Flamenc és un cicle inclòs dins del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz.  S’inaugurarà amb la veu de la sempre espectacular Estrella Morente, i a partir del novembre comptarà amb artistes com Chicuelo, que actuarà juntament amb Marco Mezquida. i el guitarrista flamenc Niño Josele, aquest cop al Conservatori del Liceu. Tornarem a viure l´art de Tomatito al capdavant del seu sextet, amb José Mercé com a convidat especial. Els també cantaores Diego El Cigala -en un corprenedor format de piano i veu- i Duquende seran els encarregats d´acomiadar aquesta espectacular programació.

ANTONIO CARMONA
CONCERT POSPOSAT
NOVA DATA: dijous, 22 de març

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar