DANI MARTÍN PRESENTA LA GIRA GRANS ÈXITS I PETITS DESASTRES

DANI MARTÍN PRESENTA LA GIRA GRANS ÈXITS I PETITS DESASTRES
15/11/2017

¡Entrades ja a la venda!

Dani Martín anuncia la gira Grandes éxitos y pequeños desastres, un resum dels seus 18 anys de carrera musical. Un recorregut pels temes més importants de la carrera de Dani Martín, tant de la seva etapa en solitari com els que li van donar a conèixer com a líder d´El Canto del Loco.

Dissabte, 26 de maig
Palau Sant Jordi

Una escenografia totalment renovada i un xou de més de dues hores amb de les cançons que tots hem cantat, 22 temes, tots ells ´singles´ que ens han acompanyat des de l´any 2000 fins avui.

Aquesta gira portarà a Dani Martín per les ciutats més importants de la geografia espanyola en una proposta que uneix el present i el passat del cantant madrileny.

De manera simultània a l´anunci de la gira, Dani Martín anuncia l´edició de la caixa recopilatòria Grandes éxitos y pequeños desastres, que reuneix la discografia en solitari de Dani Martín en una cura format i que es presenta en tres versions: Caixa amb 5 LP´ s amb carpeta doble i vinils de 180 grams en color, caixa amb 6 CD`s + 1DVD llibret de luxe i format digital.

COMPRA LA TEVA ENTRADA

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar