ARA MALIKIAN CONFIRMA UNA SEGONA DATA A BARCELONA

ARA MALIKIAN CONFIRMA UNA SEGONA DATA A BARCELONA
04/12/2017

27 de desembre a l´Auditori del Fòrum.

Davant la gran acollida de la seva primera convocatòria, prevista el pròxim 26 de desembre amb l´aforament pràcticament complet a l´Auditori del Fòrum, el libanès Ara Malikian anuncia una segona data del seu tour La Increíble Gira de Violín en el mateix recinte.

La cita serà un dia després, el dimecres 27 de desembre, i les entrades ja estan a la venda.

Un violí que va néixer a Mòdena i va viatjar fins al Líban per trobar-se amb un petit Ara de tres anys, a qui el seu pare, també violinista, va ensenyar a tocar, i del qual ja no se separaria. Junts descobririen a Paganini i junts viatjarien al llarg dels anys per tots els gèneres musicals que anaven aprenent allà on paraven. Viatjar, sentir, fusionar, així fins arribar al rock i la música pop. Tota una increïble història que podrem anar coneixent a La Increíble Gira de Violín, un meravellós viatge de 20 mesos al voltant del món.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar