SERGIO DALMA, ENTRADES EXHAURIDES

SERGIO DALMA, ENTRADES EXHAURIDES
30/01/2018

Doble cita a l´Auditori del Fòrum amb aforament complet.

Sergio Dalma ho ha tornat a fer, aquest cop per partida doble. El cantant de Sabadell ha penjat el cartell d´entrades exhaurides per als seus dos concerts a l´Auditori del Fòrum, previstos els dies 10 i 11 de febrer, demostrant que segueix sent un dels artistes més populars i estimats pel públic.

Després del gran èxit dels dos volums anteriors, Dalma torna a l´univers italià amb Via Dalma III, una col·lecció de cançons heterogènies però connectades per la reinvenció màgica de la seva veu, sense dubte una de les més personals i recognoscibles del panorama musical llatí americà en els últims 25 anys.

L´objectiu de Via Dalma és allunyar-se de versions sense ànima, la idea és que aquestes cançons passin a formar part del repertori de Sergio, que tinguin el segell de l´artista i siguin recognoscibles tant per la història d´aquests clàssics com per la interpretació de l´artista espanyol. En els discos italians anteriors molts fans es van acostar a grans cançons de sempre gràcies a la personalitat de Sergio Dalma.

Aquest nou lliurament de cançons italianes reivindica autors de tota la vida i apareixen també títols contemporanis. Pel cantant, el terme clàssic és sinònim de música perdurable,"lluny de associar-lo a antic, un clàssic és sinònim d´alguna cosa important, música rellevant".

Són cançons de diverses dècades, diversos autors, diversos estils però totes amb el segell propi de Sergio Dalma. Cançons poderosament evocadores, un preciós mosaic del millor pop italià que en la seva veu cobren un nou sentit.

Ara és el moment de portar aquestes cançons al directe. Sergio caminarà per la seva Via Dalma oferint al públic el millor d´aquestes tres entregues de clàssics italians sense deixar de banda part d´aquestes cançons d´èxit que l´han acompanyat des de l´inici de la seva carrera.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar