MARWAN AL CAPDAVANT DE LA SEVA BANDA A BARCELONA

MARWAN AL CAPDAVANT DE LA SEVA BANDA A BARCELONA
09/05/2018

El polifacètic artista actuarà a la sala Apolo el 5 d´octubre.

Marwan ha aconseguit convertir-se, gràcies al boca a boca, en un dels cantautors més reconeguts del circuit de sales d´Espanya amb plens en totes les ciutats i amb uns números espectaculars també en algunes ciutats de Llatinoamèrica.

Des del seu debut discogràfic en 2008 el fenomen Marwan no ha fet més que créixer, com ho demostren els plens absoluts que va registrar el 2013 i el 2015 al Teatro Circo Price de Madrid (1.800 persones) dins del prestigiós cicle Veranos de la Villa, en 2014 a La Riviera amb 2.500 persones o en 2016 amb 3 nits seguides a Joy Eslava (2.700 persones). El 12 de gener passat va actuar en el també madrileny Wizink Center davant 3.500 persones, en el marc de la gira de presentació de Mis paisajes interiores (Sony Music Spain, 2017). D´altra banda, l´artista combina la seva faceta de músic amb la literatura i fa poques setmanes va veure la llum Los amores imparables (Planeta, 2018), el seu tercer llibre de poemes.

Ara, l´artista tornarà a Barcelona per actuar a la sala Apolo el 5 d´octubre, al capdavant d´una banda completa per gaudir de les seves composicions amb plena intensitat instrumental. 

Una cita ineludible pels amants dels textos commovedors i les textures preciosistes, que en mans de Marwan es tornen poderoses armes de gran abast emocional.

Concerts relacionats

Compartir: