ACTES D´EMPRESA

ESDEVENIMENTS QUE SONEN

Amb una experiència acumulada de més de cinc mil espectacles organitzats des de la seva fundació, TheProject movilitza a més de tres-cents mil espectadors cada any.

TheProject és l’empresa responsable d’alguns dels festivals més importants que se celebren a Barcelona: el 44 Festival Internacional de Jazz, el Festival de Guitarra, amb 23 edicions celebrades; Els Grans del Gospel, que va iniciar la seva singladura al 1999, o el festival de flamenc De Cajón!

Al capítol de produccions especials destaquen els espectacles Serrat Simfònic al Palau Sant Jordi, Neruda en el corazón per al Fòrum de les Cultures, la festa 20 anys de TV3, el concert del 10è Aniversari dels JJOO. Barcelona 92, les primeres edicions del Cirque du Soleil o els espectacles Loungta i Triptyk del Théâtre Zingaro i la gira de Sopa de Cabra de 2011, amb tres concerts al Palau Sant Jordi.PRESENTACIONS, CONGRESSOS I ACTES PER A EMPRESES

En quant a presentacions, congressos i actes per a empreses, destaca la participació de TheProject a la Convenció Mundial d’IBM, al 25è Aniversari de El Periódico de Catalunya, a les presentacions oficials del Volkswagen Polo, del Toyota Yaris i de l’Audi A6, als premis Antonio Asensio de Periodisme, al Congrés Mundial de Veterinària a Granada, al Congrés d’Odontologia a Barcelona, al 30 Aniversari d’el Grupo Zeta i als Premios Laureus del Deporte.

Tantmateix TheProject és la promotora d’actuacions de reconeguts artistes com ara Alejandro Sanz, Maná, Estopa, El Canto del Loco, Shakira, Ricky Martin, Serrat i Sabina entre molts altres.

Tots aquests esdeveniments s’han celebrat amb la garantia d’una eficàcia i d’un factor diferencial en l’organització de cada event.

Rosario Flores Jorge Drexler
Compartir: