ALFONSO DE VILALLONGA & STEFANO PALATCHI TÊTE A TÊTE
Concert benèfic Fundació CODESPA

ESPECTACLE REALITZAT (2013)

ALFONSO DE VILALLONGA & STEFANO PALATCHI TÊTE A TÊTE
Diumenge, 10 de novembre
20 h.
De 30 a 50 € (+ despeses de gestió)

Alfonso de Vilallonga

Músic i compositor guanyador dels Premis Goya i Gaudí a la millor Banda Sonora Original per la pel·lícula Blancanieves, inicia i consolida la seva carrera a Estats Units com a compositor, creador i actor d´espectacles. Posteriorment suma als seus èxits la creació de bandes sonores. Els seus espectacles més recents com a cantant i showman, Une soirée chez VilallongaCorazón lengua i Piratéame baby han tingut una gran acollida per part de públic i crítica. Actualment acaba de presentar el seu nou disc de cançons pròpies Alphosphore Variations.

Stefano Palatchi

Cantant posseïdor d´una àmplia discografia i guanyador d´un Grammy Llatí per l´enregistrament deLa Dolores, de Bretón, ha consolidat la seva carrera internacional com un dels baixos espanyols més importants de les últimes dècades, gràcies a una admirable vocació teatral, a un bell timbre i a les seves facultats expressives. Sobresurt la seva gran afinitat amb la música de Verdi, i afronta també amb èxit altres estils com el bel canto, l´òpera francesa i contemporània; altres autors com Puccini, i altres repertoris que van del Barroc a la sarsuela.

Tots dos sumaran el seu talent per oferir-nos un espectacle inoblidable. El repertori passarà per la chanson francesa, alguns clàssics del musical americà, un parell de boleros, cançons pròpies de Vilallonga, interpretacions molt personals de Palatchi al més pur estil crooner i lògicament, inclourà uns quants duos on s´entremesclaran les seves veus, tan diverses i afins alhora

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar