ALÇA LA VEU
La continuitat d´un projecte: Taller de Músics 35 anys

ESPECTACLE REALITZAT (2014)

ALÇA LA VEU
Diumenge, 16 de febrer
19 h.
12 i 20 € (+ despeses de gestió)

-25% Amics del Jazz/Club TheProject

Alça la veu. La continuïtat d’un projecte tindrà com a fil conductor l’Original Jazz Orquestra, la formació més representativa del Taller de Músics. Acompanyaran la banda artistes amb els quals ha treballat en diferents produccions: Andrea Motis & Joan Chamorro, Biel Ballester, Big Mama Montse, Cris Juanico, Mala Rodríguez & Refree, Miqui Puig i Santiago Auserón.

El concert Alça la veu servirà, a més, com a punt de partida de celebració dels 35 anys del Taller de Músics.

La tasca de promoció, ensenyament i difusió de la música que hem fet des del Taller de Músics durant aquests 35 anys ha estat molt intensa, però no en tenim prou. Volem anar més enllà i continuar endavant amb el nostre projecte de formar excel·lents músics i fer de Barcelona un punt de referència en l’ensenyament musical i els mètodes pedagògics avançats. Però per fer-ho, i davant la situació econòmica, necessitem suport d’aquells que confien en nosaltres i que valoren la tasca que l’entitat ha anat duent a terme. Volem el suport per a la continuïtat del nostre projecte, i quina millor manera que fer-ho alçant la veu a través de la nostra raó de ser, la música. 

Alça la veu pretén ser un altaveu del què pensem i sentim. Volem divulgar les fites aconseguides pel Taller de Músics fins a dia d´avui i, al mateix temps, incidir en els mitjans de comunicació perquè ajudin a recordar i preservar en la memòria col·lectiva els referents musicals dels darrers 35 anys. Volem presentar davant el públic una mostra de les produccions recents més emblemàtiques realitzades amb l´Original Jazz Orquestra. I volem, a més, incidir en els decisoris institucionals públics per tal que prenguin mesures reals de suport a l´educació i la cultura.

Original Jazz Orquestra (Taller de Músics)

amb
Andrea Motis & Joan Chamorro
Biel Ballester
Big Mama Montse
Cris Juanico
Mala Rodríguez & Refree
Miqui Puig
Santiago Auserón 

David Pastor, direcció
Amb la col·laboració d´Enric Palomar i Vicens Martín

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar