FITO Y FITIPALDIS
+ Los Zigarros

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

FITO Y FITIPALDIS
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Diumenge, 2 d´agost
22 h.
31 i 39 € (despeses incloses)

20.45 h_Los Zigarros
22 h_FITO Y FITIPALDIS

Un total de 2,5 milions de discos venuts entre Platero y Tú –el seu antic projecte– i Fito y Fitipaldis, així com una gira en grans recintes on les entrades es van tornar exhaurir sense excepció, deixen constància d´un fenomen social i musical difícil d´explicar més enllà de la impressió per part dels seus fans incondicionals que Fito Cabrales (Bilbao, 1966) tant podria estar actuant davant milers d´espectadors com fent unes canyes en un bar tot mirant el seu admirat Athletic per televisió. Després de triomfar un cop més al Palau Sant Jordi a finals de l´any passat i d´haver fet les Amèriques amb tanta bona acollida com de costum, Fito i els seus presentenHuyendo conmigo de mí -un disc que, naturalment, ha estat número 1- al Guíxols Arena. La febreFitipaldi continua sense aturador.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar