DIANA KRALL
Wallflower

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

DIANA KRALL
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
Dissabte, 26 de setembre
21 h.
De 44 a 144 € (+ despeses de gestió)

Priority Seats inclou:
- Seient Premium: localitat de categoria superior.
- Accés Premium: accés exclusiu i àgil per entrar al recinte.
- Recepció personalitzada amb copa de cava de benvinguda.

Diana Krall torna a Barcelona per presentar el seu últim disc, un fascinant Wallflower, una mena d´antologia molt personal de grans cançons pop de tots els temps (California dreamin, de Mamas & The Papas, Desperado, dels Eagles, Don´t dream, it´s over, de Crowded House…), músiques actuals i, fins i tot, una composició inèdita de Paul McCartney: If I take you home tonight. Una veu sensual i exquisida, reconeguda amb cinc premis Grammy i vuit premis Juno, que no ha parat de créixer d´ençà que, l´any 1996, va debutar a Barcelona amb un recital a Luz de Gas i que, en aquesta ocasió, arriba a l’Auditori del Fòrum amb una sofisticada producció i una banda de luxe que inclou noms indispensables del jazz contemporani. Ben tornada, Mrs. Krall!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar