GEMELIERS

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

GEMELIERS
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
ETC FESTIVAL D´ESTIU DE TARRAGONA 2015
Dissabte, 19 de setembre
20.30 h.
28 i 53 € (despeses incloses)

L´entrada VIP inclou:
- Accés a les proves de so.
- Seients preferents.
**No hi ha possibilitat de meet&greet
APERTURA PORTES VIP: 18.30 h.
PORTES GENERALS: 19.30 h.

Arriben a Tarragona els dos germans de Sevilla, Jesús i Daniel Oviedo, o el que és el mateix, el fenòmen Gemeliers. El seu disc publicat al maig 2014, Lo mejor está por venir, va revolucionar les xarxes socials i va arribar a estar 4 setmanes consecutives en el número 1, aconseguint el Disc d’Or i posterior Platí per les seves 40.000 còpies venudes. Gemeliers neix a les xarxes socials, d’aquí el nom del duo picant l’ullet d’agraïment a tots els seus seguidors. Actualment els dos germans compten amb perfils a diferents canals (Twitter, Facebook, Instagram...) i compten amb un gran suport, superant els 220.000 seguidors en cadascuna de les seves comptes personals. No és un duo, és un fenomen social, un moviment que aconsegueix unir grups de fans, mares i nens.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar