HARRY CONNICK, JR. & HIS BIG BAND
My New Orleans tour

ESPECTACLE REALITZAT (2007)

HARRY CONNICK, JR. & HIS BIG BAND<br><i>My New Orleans tour<i>
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
AQUEST CONCERT PERTANY A:
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
Dissabte, 10 de novembre
Palau de la Música
21.00 h.
30 a 75 €
Finalment (¡trompetes i tambors!), per primera vegada al Festival de Jazz de Barcelona, Harry Connick, Jr. Deixeble d?Ellis Marsalis a la seva ciutat natal, Nova Orleans, Connick va emigrar a Nova York, on es va fer un nom de seguida com a pianista i vocalista. El 1989, però, la banda sonora de la pel·lícula When Harry met Sally (Quan en Harry va trobar la Sally) el va fer popular més enllà dels cercles jazzístics i el va convertir en una estrella que ha combinat música i cine, amb papers com ara el d?un assassí en sèrie a Copycat. Connick porta a Barcelona un sincer homenatge a Nova Orleans, la ciutat que ell, des de l?endemà del terrible huracà Katrina, va voler ajudar a reconstruir. Una celebració de la vida a pesar de tot amb una big band que inclou alguns dels noms històrics de la música a la ciutat del Mississipi.
Harry Connick, Jr, piano y voz Ned Goold, saxo alto Jerry Weldon, saxo tenor Dave Schumacher, saxo barítono Roger Ingram, Irv Quartman, Mark Braud, trompetes Jeff Bush, Dion Tucker, trombones Joe Barati, trombón bajo Neal Caine, bajo Arthur Latin, batería Lucien Barbarin, trombón y percusión
Web de l´artista
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar