LUDOVICO EINAUDI

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

LUDOVICO EINAUDI
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 17 de juliol
22:30 h.
De 45 a 75 € (despeses incloses)

Quatre anys després del seu recordat pas per Sant Feliu de Guíxols, Ludovico Einaudi torna amb una aura de culte cada cop més eixamplada i la intenció de tornar a desplegar a Porta Ferrada els poders gairebé curatius de la seva música introspectiva i distingida.

Pianista torinès instruït a les ordres de Luciano Berio, figura essencial de l´avantguarda europea del segle passat, Einaudi ha estampat el seu instint inconformista i lliure en composicions que han nodrit més d´una dotzena de discos de gran èxit així com pel·lícules notables (Intocable This is England) i significatius anuncis de televisió.

Un pianista d´impol·luta execució i evocador del minimalisme de Michael Nyman, la delicadesa d´Albinioni, el romanticisme de Satie i, fins i tot, de la malenconia lírica de Radiohead. Bentornato, maestro!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir: