RAIMON

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

RAIMON
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dilluns, 10 d´agost
22:30 h.
De 22 a 38 € (despeses incloses)

Ja fa 55 anys del dia que, anant de paquet cap a València en la Vespa d´un amic, Raimon va compondre Al vent. Però, tot i que el temps passa i el rellotge d´emocions al qual es referia en el seu brillant disc del 2011 no deixa mai de fer tic tac, el de Xàtiva continua oferint recitals tan apassionats com els quatre que, el maig de l´any passat, va oferir al Palau de la Música o el que, aquest estiu, oferirà a Sant Feliu de Guíxols.

Distingit, també l´any passat, amb dos reconeixements de grau màxim (el Premi d´Honor de les Lletres Catalanes i la Medalla d´Or del Círculo de las Bellas Artes madrileny), Raimon repassa amb generositat el seu cançoner -adaptacions d´Ausiàs March i Espriu incloses- en recitals que són també admirables exercicis de maduresa. Amb 74 anys, Raimon continua fent història.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar