SARA BARAS

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

SARA BARAS
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Divendres, 14 d´agost
22:30 h.
De 40 a 70 € (despeses incloses)

Amb la necessitat, segons afirma, d´agrair a tot un seguit d´artistes flamencs tot el que ens han donat -i continuen donant- a través de l´art, Sara Baras presenta Voces. Un espectacle sota l´influx de Paco de Lucía, Camarón de la Isla, Antonio Gades, Carmen Amaya i Moraíto, entre d´altres genis, articulat en forma de suite flamenca i on la polifacètica bailaora i coreògrafa gaditana repassa de manera particular els diferents pals del flamenc. “Voces sorgeix  des de la llibertat dels cors flamencs que ballen al son de la seva pròpia música", afirma Baras, victorejada de valent en l´estrena mundial del muntatge el desembre passat al Teatre dels Camps Elisis de París. Baras estarà acompanyada pels ballarins de la seva companyia i per un quadre flamenc que interpretarà la música en directe. Com sempre: foc als talons.

A més, totes les actuacions d´estiu de Sara Baras comptaran amb la inestimable presència del saxofonista dels Rollins Stones, Tim Ries. Un luxe afegit per la que serà, sens dubte, una vetllada memorable.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar