URI CAINE TRIO

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

URI CAINE TRIO
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
Dijous, 29 d´octubre
20:30 h.
28 € (+ despeses de gestió)

Concert inclòs al 
Recorregut Children of the Light
Concert inclòs al 
Recorregut All That Jazz

Despuntant primer com a sideman d´improvisadors feroços de la talla de John Zorn i Dave Douglas i després com a líder en més d´una vintena d´àlbums, l´influent pianista de Filadèlfia Uri Caine ha acabat trobant un espai propi entre els músics de jazz d´afany més renovador. Ja sigui explorant amb respectuós atreviment el llegat de Bach, Beethoven, Mahler, Schumann i Mozart o compartint amb Christian McBride i Questlove de The Roots un projecte de pulsacions funky, aquest pianista procedent d´una família d´intel·lectuals jueus ha teixit un discurs absolutament propi on hi caben diferents estètiques i molts dels estils musicals amb què va créixer. Ens visita amb trio, el seu format més emblemàtic, i una secció rítmica d’impacte. Una joia, ja ho veureu (i escoltareu).

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Uri Caine, piano
Mark Helias, contrabaix
Clarence Penn, bateria

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar