ALEXANDER ABREU & HAVANA D´PRIMERA

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

ALEXANDER ABREU & HAVANA D´PRIMERA
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
Divendres, 30 d´octubre
21 h.
De 25 a 30 € (+ despeses de gestió)

Ho dèiem fa 2 anys: la timba d’Alexander Abreu & Havana D’Primera no s’oblida. Potser la formació més popular ara mateix a l’illa, on omplen dia rere dia totes les seves convocatòries, el trompetista i cantant Alexander Abreu (convidat especial l’any passat també del projecte de Chucho Valdés Irakere 40!) repeteix al festival amb la seva banda i nou disc, La vuelta al mundo, «homenatge sincer al pare del songo, Juan Formell, a la música i al poble de Cuba». Una altra demostració corprenedora de virtuosisme instrumental, lletres carregades de veritat i ironia, i una manera d’escriure cançons que apel·la a diversos graus, perquè Havana D’Primera és música excel·lent per ballar (son, conga, merengue, montuno…), és clar, però també per escoltar. Res millor, doncs, que retrobar-los a la sala BARTS, amb la seva combinació de públic amb ganes de moure´s i audiència còmodament asseguda disfrutant tant de la música com dels espectadors ballarins.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Alexander Abreu Manresa, direcció musical, trompeta, veu principal, compositor i arranjaments
Amaury Pérez Rodríguez, trombó
Raúl Tobías Gil Garcia, baix
Bernardo Antonio Rodríguez Menéndez, piano
Harold Díaz Escobar, teclats
Guillermo del Toro Varela, percussions
Aniel Tamayo Mestre, bateria
Jannier Rodríguez Miyan, veus
Keisel Jiménez Leyva, timbals
Bruno Rogelio Nápoles Collazo, guitarra
Uyuni Martínez Romero, trompeta
Orlando Jesús Vázquez, trompeta
Carlos Luis Álvarez Guerra Afrokan, trombó
Enrique Luis Pérez Prieto, veus

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar