VOLCÁN: GONZALO RUBALCABA, HORACIO EL NEGRO, GIOVANNI HIDALGO & JA GOLA

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

VOLCÁN: GONZALO RUBALCABA, HORACIO EL NEGRO, GIOVANNI HIDALGO & JA GOLA
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
Dimarts, 24 de novembre
21 h.
28 € (+ despeses de gestió)

Concert inclòs al Recorregut Chick Corea
Concert inclòs al Recorregut All That Jazz

Superquartet de jazz llatí, diria el tòpic. Superquartet i prou, diu la veritat. Gonzalo Rubalcaba, el pianista preferit de l’enyorat Bruce Lundvall i per qui recentment ha confessat admiració incondicional un personatge de la música com Sir Simon Rattle, encara titular de la Filharmònica de Berlín («és el pianista més dotat que conec», n’ha dit en una entrevista a The Guardian), ha muntat un quartet cooperatiu, sense líder, amb tres músics a qui va conèixer quan tots eren a penes adolescents: Armando Gola, un dels grans virtuosos cubans del baix elèctric; a la bateria, Horacio El Negro Hernández, un dels músics més sòlids de la seva generació, capaç de barrejar en un sol compàs rock, jazz i qualsevol estil llatí, i a les percussions, Giovanni Hidalgo, l’alegria enciclopèdica i contrapuntística que ve de Puerto Rico. Tot això sumat al pianisme exquisit, únic, de Rubalcaba, i un repertori que és un homenatge als creadors del continent americà amb un eix central anomenat Brasil-Cuba-Estats Units. En una sala amb les condicions acústiques de l’Auditori, aquest volcà promet una combustió inoblidable.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Gonzalo Rubalcaba, piano
Horacio El Negro Hernández, bateria
Giovanni Hidalgo, percussió
José Armando Gola, baix elèctric

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar