NENEH CHERRY & ROCKETNUMBERNINE
+ Le Parody

ESPECTACLE REALITZAT (2015)

NENEH CHERRY & ROCKETNUMBERNINE
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
AQUEST CONCERT PERTANY A:
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
Dimecres, 25 de novembre
21 h.
De 30 a 35 € (+ despeses de gestió)

20.30 h. Le Parody
21.10 h. NENEH CHERRY & Rocketnumbernine

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Pocs artistes retornen tan aferrats al present com ho va fer Neneh Cherry l´any passat amb The Blank Project, una delícia produïda per Four Tet i cuinada amb els germans britànics RocketNumberNine que no es va absentar en cap de les llistes recopiladores de més prestigi del millor de l´any. La inquieta filla del trompetista Don Cherry ha estat 16 anys sense publicar un disc amb material nou, però el seu instint avantguardista no ha perdut agudesa i, per via del seu sobrenatural poder de seducció, ens conquereix amb un remenat de poesia, jazz i música electrònica. Un quart de segle després de l´encisador Raw like sushi, Neneh Cherry manté el gust per l´aventura i es referma al capdamunt de les artistes més valentes i originals de la seva generació.

Neneh Cherry, veu
Ben Page, teclats i electrònica
Tom Page, bateria

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar