ROZALÉN
Quién me ha visto

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

ROZALÉN
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Dimecres, 15 de juny
21 h.
Des de 20 €

La cantautora d´Albacete torna a Barcelona després d´haver esgotat totes les entrades en la seva darrera visita. I és que l´expectació que desperta Rozalén és molta. Si el seu anterior treball Con derecho a... (2013) ja va arrasar amb hits com Comiéndote a besos, ara ha tornat a la càrrega amb un nou treball més crític i més autoconscient, amb un títol que ja sembla recollir els aprenentatges dels ultims darrers anys: Quién te ha visto... (2015). En aquest temps ha compartit escenari amb grans com Pablo Milanés, Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina, però res de tot això li ha fet perdre el nord. Rozalén segueix fidel a l´esperit lliure i insubornable que respiren les seves cançons i amb què governa la seva carrera.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Rozalén, veu
Alvaro Gandul, piano i acordió
Samuel Vidal, acústica i ukelele
Ismael guijarro, guitarra espanyola
Beatriz romero,  intèrpret
Gregorio García, baix
Ángel Luis Moragón, bateria
Juan Guevara, guitarra elèctrica

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar