AUTE
Antología Gira Luna
Concert antològic de grans èxits amb sorpreses

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

AUTE<br><i>Antología Gira Luna</i>
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Dijous, 18 de febrer
21 h.
Des de 15 €

Convidats especials: Estopa, Miguel Poveda i Els Amics de les Arts

21.00h. _ Projecció
21.30h. _ Inici concert

Cantautor, poeta, cineasta, artista plàstic... Luis Eduardo Aute és un autèntic home del Renaixement amb una atípica trajectòria musical que és remunta als anys 60 i que arriba fins a l´actualitat. Resulta sorprenent com algú tan obstinat a dedicar-se a altres disciplines artístiques ha acabat tornant sempre a la música gairebé per aclamació popular. Volent o sense voler, les seves cançons han marcat i influït generacions senceres. És el cas de músics més joves com Els Amics de les Arts, Miguel Poveda, Xoel López, DePedro, etc. que li acaben de dedicar el disc homenatge Giralunas (2015). Aute, l´artista nascut a Filipines que no volia pujar als escenaris, inaugurarà el Guitar BCN amb un concert antològic, on repassarà els seus grans èxits acompanyat d´amics molt especials.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar