ADRIÀ PUNTÍ
La clau de girar el taller

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

ADRIÀ PUNTÍ
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Divendres, 11 de març
21 h.
24 €

ABONAMENT ESPECIAL PUNTÍ:
La clau de girar el taller + Enclusa i un cop de mall
36 € (+ despeses de gestió)

Cada vegada hi ha més consens a l´hora de qualificar Adrià Puntí d´artista genial. El músic de Salt, que va regalar un dels capítols més valuosos de la història del pop català al capdavant d´Umpah-Pah, s´ha mostrat també sempre inspiradíssim quan ha gravat en solitari, amb treballs tan memorables com Pepalallarga i... (1997), L´hora del pati (1999) i Maria (2002). Ara, després d´un llarguíssim silenci discogràfic, ha trepitjat de nou l´estudi de gravació i n´ha sortit amb el magnífic La clau de girar el taller (2015), una col·lecció de cançons complementades pel llibre disc Enclusa i un cop de mall (2015), dos treballs que ens retornen el millor Puntí, un artista amb un univers musical i literari únic i inimitable, capaç de fer saltar espurnes amb les seves interpretacions en directe.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Adrià Puntí, veu, piano, harmònica, guitarres acústica i elèctrica
Lluís Costa, guitarra elèctrica i veus
Pedrito Martínez, baix i contrabaix
Toni Molina, bateria, percussió i veus
Adrià Bauzó, saxo tenor, baríton i flauta

Web de l´artista
Documents Adjunts

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar