ADRIÀ PUNTÍ
Enclusa i un cop de mall

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

ADRIÀ PUNTÍ
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Divendres, 15 d´abril
21 h.
24 €

ABONAMENT ESPECIAL PUNTÍ:
La clau de girar el taller + Enclusa i un cop de mall
36 € (+ despeses de gestió)

Adrià Puntí no és un músic convencional. Ha tornat amb dos treballs complementaris: l´àlbum La clau de girar el taller (2015) i el llibre-disc Enclusa i un cop de mall (2015). Al Guitar BCN, aquests dos projectes també es desdoblen i Puntí no oferirà un sol espectacle sinó dos de diferents. Si bé en el primer concert l´Adrià presentarà La clau de girar el taller de forma més o menys convencional, també ha preparat aquest altre concert especial i imprevisible que donarà vida a les “cançons radiofòniques” del llibre-disc Enclusa i un cop de mall. Un espectacle inèdit que cap fan del geni de Salt no s´hauria de perdre per res del món!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar