TOMATITO

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

TOMATITO
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Divendres, 15 d´abril
21 h.
Des de 25 €

Fill del Tomate i nebot del llegendari Niño Miguel, Tomatito va néixer en el si d´una gran estirp de guitarristes flamencs i ja de ben jovenet va començar a destacar, tocant ja als 12 anys per a mites com Paco de Lucía i Camarón de la Isla, a qui va acabar acompanyant durantels darrers 18 anys de la seva vida. Va ser després de la mort de Camarón que Tomatito es va convertir en el concertista que és ara, un dels guitarristes més importants i més internacionals del flamenc de les darreres dècades, que no només ha presentat el seu art a tot el món sinó que ha tocat al costat de grans figures com Paco de Lucía o Enrique Morente. A més, guarda quatre Grammys a les seves vitrines, entre els quals n´hi ha un pel seu disc més recent, Soy flamenco (2013).

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Tomatito, guitarra
José del Tomate, segona guitarra
Julián Heredia, baix
Jhony, percussió
Kiki Cortiñas, cante
David de Jacoba, cante
Karime Amaya, ball

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar