REVÓLVER ACÚSTICO
Babilonia al natural

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

REVÓLVER  ACÚSTICO
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Dissabte, 30 d´abril
21 h.
Des de 24 €

A Carlos Goñi li encanta tocar sol. És per això que presenta el seu darrer treball, Babilonia (2015), al natural, és a dir: ell, la seva guitarra i la seva harmònica. El disc mateix ja parteix d´aquesta idea de simplificar l´estructura de Revólver, un procés pel qual el grup ha passat de sextet a trio i això fa que cada instrument soni més gran, més potent. Com diu ell mateix, el trio és el que més s´assembla a tocar sol. És per això que aquest concert, Babilonia al natural, adquireix un significat tan especial, perquè resumeix a la perfecció el moment vital i musical d´un cantautor que ha creat el seu propi estil combinant el rock nord-americà amb el pop espanyol. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Carlos Goñi, guitarres i harmòniques

Web de l´artista
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar