BLAUMUT
El primer arbre del bosc

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

BLAUMUT
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Divendres, 6 de maig
21 h.
Des de 18 €

20.50 h. Pantaleó
21.25 h. BLAUMUT

Blaumut són molt més que De moment, Bicicletes i Pa amb oli i sal. D´acord, aquestes cançons s´han clavat amb força dins l´imaginari col·lectiu dels tres darrers anys, però la proposta de Xavi de la Iglesia i companyia continua evolucionant cap a indrets apassionants i el seu univers de pop elegant, poètic i estilitzat continua expandint-se. Amb El primer arbre del bosc (2015) mantenen tota la seva essència i personalitat, però a més creixen gràcies a una producció més ambiciosa que inclou una potent bateria. És amb aquest esperit engrandit que el grup es presentarà davant d´un públic que no ha fet més que augmentar en nombre concert a concert. I és que Blaumut encara tenen molts camins per recórrer, camins que la brillantor de les seves cançons il·luminen pas a pas.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Xavi de la Iglesia, guitarra i veu
Vassil Lambrinov, violí
Oriol Aymat, violoncel
Manel Pedrós, bateria
Manuel Krapovickas, contrabaix i baix elèctric

Web de l´artista
Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar