RAMON ARAGALL + POL CRUELLS

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

RAMON ARAGALL + POL CRUELLS
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Divendres, 27 de maig
20.30 h.
15 € / Taq. 18 €

 

 

 

 

 

 

Programa doble amb dues veus molt personals del panorama català que no són tan noves com semblen, sinó que compten ja amb una dilatada trajectòria. Per una banda, Pol Cruells i el seu quart disc Astronauta de terrat (2015), una col·lecció de cançons pop amb gust per les melodies més assolellades, amb la producció de Caïm Riba. De l´altra, Ramon Aragall, fill de família d´artistes, que debuta en solitari amb Perfil (2015), un disc amb una concepció més fosca i electrònica del pop. Cruells, que fa de baixista a les gires de Els Amics de les Arts, ha col·laborat amb Joana Serrat, Nuar i amb el mateix Ramon Aragall, que al seu torn ha també ha tocat amb Els Amics de les Arts, Dorian, Cathy Claret, Fernando Alfaro, Èric Vinaixa... abans d´estrenar-se com a solista.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Ramon Aragall 
presenta Perfil
Antonio Torres, bateria
Rubén Alcázar, baix
Albert Català, piano i Rhodes
Pedro Font, guitarra i veus
Ramón Aragall, veu i sintetitzadors

POL CRUELLS 
presenta Astronauta de terrat
Pol Cruells, baix elèctric i veu
Albert Carbonell, guitarres i veus
Xavi Castanys, mandolines, bouzuki i veus
Pere Foved, bateria i percussions

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar