CAETANO VELOSO & GILBERTO GIL

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

CAETANO VELOSO & GILBERTO GIL
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Dilluns, 2 de maig
21 h.
Des de 38 €

Caetano Veloso i Gilberto Gil tornen a Barcelona per aclamació popular. El seu sold out de l´any passat al Gran Teatre del Liceu va fer que molta gent s´hagués de quedar al carrer i els dos amics tropicalistes han volgut compensar aquests espectadors amb una nova data al Palau de la Música. Només que el concert sigui la meitat de bo que el que van fer el passat juliol al temple de l´òpera barceloní, l´espera ja haurà valgut la pena. Veloso i Gil segueixen celebrant 50 anys de carrera, però entre els dos sumen cent anys de música i poesia brasilera encarnada per les personalitats complementàries d´aquests dos grans renovadors de la cançó del segle XX. Sens dubte, una vetllada històrica que els afortunats que la puguin gaudir recordaran durant molt de temps.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Caetano Veloso, veu i guitarra
Gilberto Gil, veu i guitarra

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar