BEBE

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

BEBE
GUITAR BCN 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
GUITAR BCN 2016
Divendres, 15 d´abril
21 h.
28 €

Ja fa més d´una dècada, però sembla que fos ahir quan Bebe va sacsejar el panorama musical amb cançons com Malo, que a més de ser un hit en tota regla, presentava a una cantant combativa, amb una personalitat a prova de bombes. A mí nadie me levanta la voz, sintonia de la sèrie de Telecinco Aída també es va ficar a totes les cases, fins que la veu de Bebe es va convertir en una presència inconfusible i permanent. Després de tres discos, incursions cinematogràfiques i un període de descans i reflexió, la cantant valenciana -extremenya d´adopció-, va tornar amb un nou àlbum, Cambio de piel (2015), el seu treball més personal, produït per Carlos Jean, l´home que també va donar llustre als seus magnífics primers discos.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Bebe, veu i guitarra
Javier Pedreira Muñoz, guitarra 

Jacob Reguilón García, baix 

Josué Santos Bravo, teclats 

Carlos Sánchez, bateria 

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar