NIT FRESH SOUND
ROGER MAS QUINTET
+ JORDI MATAS ORGANIC TRIO

ESPECTACLE REALITZAT (2007)

NIT FRESH SOUND<br>ROGER MAS QUINTET<br>+ JORDI MATAS ORGANIC TRIO
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
AQUEST CONCERT PERTANY A:
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
Divendres, 23 de novembre
Luz de Gas
21.00 h.
15 €

Un any més, i ja en van cinc, la discogràfica barcelonina Fresh Sound proposa la seva nit exclusiva amb un doble concert protagonitzat per dos noms capdavanters de l?escena barcelonina actual: obrirà la sessió el pianista Roger Mas, que presentarà el primer disc del seu quintet, Mason, i la segona part tindrà com a protagonista el Jordi Matas Orgànic Trio, també amb nou enregistrament sota el braç, Landscape. D?una banda, doncs, un pianista amb veu molt pròpia dins de l?escena catalana; de l?altra, un trio que explora la riquesa i la poderosa varietat de la combinació màgica guitarra-orgue Hammond-bateria. Una proposta doble amb la marca de qualitat Fresh Sound.

Roger Mas, piano Jon Robles, saxos tenor y soprano Jaume Llombart, guitarra Bori Albero, contrabajo Juanma Nieto, batería Jordi Matas, guitarra Albert Sanz, hammond B·3 David Xirgu, batería

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar