THE YOUTH TURKISH ORCHESTRA

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

THE YOUTH TURKISH ORCHESTRA
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dilluns, 8 d´agost
Teatre Auditori Narcís Masferrer
22 h.
Des de 10 €

CANVI DE SALA I HORARI:
Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer, 22 h.

Fundada l´any 2007 per Cem Mansur i amb músics d´entre 16 i 22 anys provinents de tots els conservatoris de Turquia, la Turkish National Youth Philharmonic ha actuat amb solistes com Murray Perahia i Natalia Gutman en alguns dels més prestigiosos auditoris i festivals d´Europa. La orquestra ha assolit nivells admirables d´excel·lència i, guiats per Mensur, ha situat la part social, amb tallers que mostren l´orquestra com a metàfora perfecta d´autoestima i responsabilitat, entre els seus principals eixos de treball. Una formació d´energia contagiosa sota la batuta d´un director avalat per la seva feina amb l´Orquestra de l´Òpera d´Istanbul (1981-1989), la City of Oxford Orchestra (1989-1997) i l´Akbank Chamber Orchestra (1998-2011). 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar