CARAVAN PALACE + CARLOS SADNESS + BULLITT

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

CARAVAN PALACE + CARLOS SADNESS + BULLITT
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dilluns, 15 d´agost
21.30 h.
Des de 25 €

Descrits per si mateixos com a cyberpunks ancorats en els feliços anys 20, i amb influències tan il·lustrades i dispars com Django Reinhardt i Daft Punk, els parisencs Caravan Palace no han deixat de guanyar adeptes d´ençà que, ara fa vuit anys, van començar a posar en pràctica el seu encomanadís electro swing amb savoir-faire francès. Després de penjar el cartell d´entrades exhaurides el març passat a Barcelona, arriben ara a Sant Feliu acompanyats d´un músic tan amic com ells de les pistes de ball i l´hedonisme: el barceloní Carlos Sadness, autor de cançons tan rodones comCiudadanos de un lugar llamado mundo (popular anunci d´una marca cervesera) i amb un últim disc, La idea salvaje, ben alimentat d´electrònica, percussions tribals i odissees espacials. Pura joie de vivre

20.30h. Bullitt
21.30h. Carlos Sadness
23.00h. Caravan Palace

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar