HOMBRES G + DUNCAN DHU

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

HOMBRES G + DUNCAN DHU
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
AQUEST CONCERT PERTANY A:
54 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
Dimarts, 16 d´agost
21.30 h.
Des de 35 €

Són dues de les bandes de més èxit de la història del pop espanyol. Entre les dues sumen milions de discos venuts a l´Estat i l´Amèrica Llatina. I trenta-un anys després dels seus debuts (Hombres G, amb un disc que incloïa megahits comVenezia i Devuélveme a mi chica; Duncan Dhu, amb el mini-LP Por tierras escocesas), són ja unes quantes les generacions que han ballat, rigut, plorat i estimat amb les seves cançons. El grup de David Summers arriba a Porta Ferrada després d´actuar davant desenes de milers d´espectadors de tot el món amb una gira de commemoració del seu 30è aniversari. Mikel Erentxun i companyia, amb èxits a cabassos com A un minuto de ti i En algun lugar, continuen exultants tres anys després d´haver omplert els seus fans de felicitat amb el seu desitjat retorn. Aquest estiu a Sant Feliu, la banda sonora de milers de vides. 

21.30h. Duncan Dhu
23.15h. Hombres G 

GRADA PREMIUM INCLOU:
-Parking VIP (1 plaça cada 2 tickets)
-Consumició de cortesia (cervesa, cava, refresc) 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar