IN MEMORIAM SIR NEVILLE MARRINER

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

IN MEMORIAM SIR NEVILLE MARRINER
BCN CLÀSSICS<br>Temporada 2016/17
AQUEST CONCERT PERTANY A:
BCN CLÀSSICS
Temporada 2016/17
Dimecres, 19 d´octubre
20 h.
Des de 22 €

Sir Neville Marriner ens va deixar la matinada del diumenge 2 d’octubre, a l’edat de 92 anys. Per aquesta raó, l’Orquestra de Cadaqués será dirigida pel seu director titular, Jaime Martí.

 

PROGRAMA

Sor, Obertura del ballet ´Hercule et Omphale´
Mendelssohn, Concert per a violí en mi menor, op. 64
Beethoven, Simfonia número 2 en re major, op. 36

[Aquest és el text original escrit abans de la mort de Sir Neville Marriner, el passat 2 d´octubre. El mantenim en honor i record del seu immens llegat.] Sir Neville Marriner, un gegant de la música clàssica i un dels directors d´orquestra que més ha arribat a l´imaginari popular (des de la fundació de l´Academy of St Martin in the Fields el 1958 fins a la seva cabdal participació en la banda sonora de la pel·lícula de Milos Forman Amadeus, el 1984), té des de fa anys una relació privilegiada amb l´Orquestra de Cadaqués. El programa d´aquesta nit compta amb un solista d´impacte, el violinista recent guanyador d´un Grammy Augustin Hadelich, protagonista del Concert per a violí de Mendelssohn, i amb la Simfonia número 2 de Beethoven, compositor que és el cordó umbilical de BCN Clàssics aquesta temporada 2016-17.

Orquestra de Cadaqués
Jaime Martín, director
Augustin Hadelich, violí

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar