BENJAMIN CLEMENTINE

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

BENJAMIN CLEMENTINE
Dimarts, 22 de novembre
21 h.
Des de 18 €

No són pocs els francesos que han perdut un metro i han fet tard a la feina perquè han quedat atrapats en la veu fascinadora d´aquest anglès nascut en un dels barris més humils i conflictius de Londres. Clementine va créixer llegint poemes de William Blake i T. S. Eliot, però el que li va canviar la vida va ser el teclat que li va comprar un germà gran i el descobriment d´una pila de músics que van d´Erik Satie a Antony & The Johnsons. "Increïble", "Un nou talent musical extraordinari",  "Una obra mestra"... Paraules com aquestes han utilitzat els crítics musicals dels principals diaris i revistes per descriure el seu primer EP, Cornerstone, o el seu primer llarg, At Least for Now, guanyador del prestigiós Mercury Prize al millor àlbum de 2015. És un èxit sorprenent per a un debut discogràfic, i més si tenim en compte que és el resultat de l´autoeducació musical d´un artista britànic que ha viscut al carrer durant llargues temporades.

La seva veu commovedora explica històries d´amor i pèrdua, d´esperança i desesperació, en unes cançons plenes de lirisme que interpreta al piano, sovint descalç. Són les seves vivències personals però, alhora, són també les de tants espectadors que s´identifiquen i es commouen amb el talent extraordinari d´un dels músics més singulars dels últims temps.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar