JORGE DREXLER
feat. Luciano Supervielle
Perfume

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

JORGE DREXLER <br>feat. Luciano Supervielle
Dimecres, 13 de juliol
22 h.
Des de 22 €

Frontera, el disc que el cantautor uruguaià Jorge Drexler va editar el 1999, va marcar l´inici d´una col·laboració que, des d´aleshores, l´ha mantingut en contacte intermitent amb el músic francouruguaià Luciano Supervielle. No treballaven junts des del 2006, però la gira Perfume, que pren el nom d´un tema que combina la poesia de Drexler amb les habilitats sonores de Supervielle, els ha tornat a reunir. El creador del tema Al otro lado del río (amb el qual va guanyar un Oscar a la millor cançó original) és un admirador incondicional de Supervielle, músic, compositor i productor de mare francesa i pare uruguaià que després de fer-se un nom en l´escena hip-hop de Montevideo va crear amb músics argentins la formació de tango electrònic Bajofondo. És tota una celebritat musical a l´Uruguai i a l´Argentina, d´aquí que Drexler no tingui cap problema per considerar-lo el seu músic instrumental contemporani preferit

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Web de l´artista
Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar