JOSÉ MERCÉ
Doy la cara

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

JOSÉ MERCÉ
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
Divendres, 4 de november
21 h.
15 €

L´esperat retorn de José Mercé ja és una realitat. Després de quatre anys de silenci, l´extraordinari cantaor de Jerez estrena un disc amb tots els números per figurar en llocs d´honor en el conjunt de la seva magnífica i densa discografia. S´anomena Doy la Cara, el produeix Javier Limón i es compon de deu clàssics del cançoner de la música popular de tots els temps interpretats a duo amb amics com, entre d’altres, Joaquín Sabina, Andrés Calamaro, Pablo Alborán i Alejandro Sanz. Un pas de gegant en la gran feina de Mercé per universalitzar el flamenc sense perdre en el camí ni un bocí de rigor i profunditat. 17 enregistraments publicats des del 1968 i 600.000 exemplars venuts els últims 15 anys deixen constància de la grandesa de qui, amb tota seguretat, és l´últim gran mestre del cante de tota una generació. José Mercé, com el De Cajón!, ha tornat. Catifa vermella.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

José Mercé, veu
José Ramón Mestre, piano i teclats
Alfredo Lagos, guitarra flamenca
José Atero, guitarres elèctriques, acústiques i tres
Manuel Nieto, baix
Fernando Favier, bateria i calaix flamenc
Elena Morales, veus
Juan Antonio Vidal, veus

Documents Adjunts
TAGS

Noticies relacionades

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar