ASAF AVIDAN

ESPECTACLE REALITZAT (2016)

ASAF AVIDAN
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
AQUEST CONCERT PERTANY A:
48 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2016
Dimarts, 8 de novembre
21 h.
36 €

Podria ser perfectament un àngel, però és Asaf Avidan, un prodigiós músic israelià que, tal com s´escrivia a The New York Times, «compon com Leonard Cohen, canta com Robert Plant i té el carisma dels artistes de cabaret més grans». One Day / Reckoning Song és, amb 179 milions de visionats i número 1 en 14 països, un dels èxits més clamorosos de l´era YouTube, i els seus dos discos (en va fer uns altres tres al capdavant del grup The Mojos) són l´exemple definitiu de com una veu pot arribar a estar tan estretament, definitivament, connectada a unes emocions. Amb un registre vocal androgin tan evocador de Jeff Buckley com de Nina Simone, Avidan –que no va començar a tocar la guitarra i escriure cançons fins que, amb 26 anys, li van trencar el cor– debuta al festival amb Into The Labyrinth, un solo show que faria saltar un hipotètic aparell mesurador de bellesa i sensibilitat. No hi ha una veu com la seva. Prepareu-vos per volar.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Documents Adjunts
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar